Friday, May 11, 2018

Travel Bible | Povinná četba pro každého cestovatele

Popadla vás cestovatelská vášeň a nevíte, jak s ní naložit?
Po přečtení Travel Bible už vás nic nezastaví.
 Nejedná se o sponzorovanou reklamu

Autoři Petr Novák a Matouš Vinš nabízí čtenáři praktické rady, které ocení jak zkušený cestovatel, tak i úplný začátečník. Naučí vás snížit své náklady na cestách a připraví vás na dlouhodobý pobyt v zahraničí. Kniha je skvělým pomocníkem při překonávání strachu z neznáma, při hledání levných letenek a v neposlední řadě poradí, jak si na cestách přivydělat.


Kniha Travel Bible se pro svou úspěšnost stala Bestsellerem roku 2016. Jedná se o cestovatelskou příručku, kterou by měl povinně přečíst každý, kdo se chce vydat na cesty. Je čtivá, zábavná a plná osobních zážitků a zkušeností. Nabízí ty nejlepší vychytávky na hledání levných letenek, dále poradí, jaký typ ubytování zvolit, kde se nejlépe najíst, a hlavně jak na tom ušetřit. Může pro vás být perfektním vodítkem jak před odjezdem, tak i na cestách. V knize mimo jiné najdete i nespočet tipů na chytré aplikace a užitečné odkazy na služby. Dozvíte se, kdo je to digitální nomád, nahlédnete do online světa a seznámíte se s možnostmi práce přes internet. Kniha také nabízí praktické rady, jak využít své zážitky z cest a jak najít práci v jednotlivých destinacích.

Volala na mě z regálu a já ji přečetla jedním dechem. Byla mým velikým pomocníkem při psaní bakalářské práce a ulehčila mi rozhodování o dlouhodobém pobytu v zahraničí. Není většího bohatství, než zážitky a zkušenosti z cest. Díky klukům z Travel Bible teď vím, na co si dát na cestách pozor, kde a jak sehnat levné letenky, a hlavně jak neutrácet za zbytečnosti. Doporučuji všem cestovatelským nadšencům a snílkům. Četli jste? Pokud ano, podělte se o svůj názor :).

39 comments:

  1. Zatím jsem knížku nečetla. Sleduji dost cestovatelských blogů, sama už mám taky něco za sebou, tak by mě v knize asi nic moc nepřekvapilo. Ale je to fajn, mít takto všechny střípky uceleně na jednom místě. :)

    ReplyDelete
  2. S Matoušem Vinšem jsem dělala rozhovor! :) Nevím, zda si ho četla, ale určitě jukni ke mně na blog, rozhovor je jedním z novějších článků :) Knihu mám doma a nemůžu si jí vynachválit.

    TheWayByA

    ReplyDelete
  3. Vůbec jsem neměla ani tušení, že něco takového existuje, ale rozhodně může být super :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  4. O téhle knížce jsem neslyšela. A popravdě ani nevím, jestli bych jí chtěla číst. Já jsem spíš taková, že si všechno hledám sama (a přítelem :-D) a máme už svoje vychytávečky. :-) Každopádně bych asi nepohrdla, kdyby se mi dostala do rukou. :-)

    ReplyDelete
  5. Tuhle knihu se už dloooouho snažím koupit, ale ještě jsem se k tomu nákupu nedostala. Jestli ji tak moc doporučuješ, tak by stála určitě za to! :) Já si tedy vždy hledám ty nejlevnější a přitom nejlepší alternativy, jak na letenky, ubytko, a tak dál.. Ale určitě by mi k něčemu přispěla. :)

    ReplyDelete
  6. To vyzerá zaujímavo. :) Za chvíľku aj ja vyrazím na cestu možno by bolo fajn si ju pořídit. :D
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. Určitě bych si jí chtěla jednou pořídit:).
    Windy pink style

    ReplyDelete

Děkuji za každý komentář.